Daar is het Vlinderbal van de KSA weer

Zaterdag 5 oktober is het weer zo ver want dan is er het bekende Vlinderbal van de Merchtemse KSA. Het ondertussen al de 54ste editie en the place to be is zaal ’t Vijverdal.

Het programma is niet min. Het begint al vroeg, met om 17 uur de Rupkes TD. De kinderfuif wordt opgeluisterd door leider DJ Decibel. Er zijn plekjes voor de ouders die in de buurt van hun dansende oogappels willen blijven en terloops een drankje willen nuttigen of bijpraten. De inkom is gratis.

Rond 20 uur wordt de zaal even omgebouwd en omstreeks 20.30 uur gaat het spetterend bal start. Kaarten in voorverkoop kosten 6 euro, aan de kassa is het 8 euro.

Wat mogen de bezoekers verwachten? Om 21.30 uur begint Butterfly Balls (Merchtemse coverband bestaande uit voormalige KSA-leden met een gevarieerd aanbod rock-, pop- en discosongs) aan hun set. Daarna verschijnen achtereenvolgens: Double Tiekes (reporter en regisseur Tine Troch als DJ) en The Knightriders (Hans Gauchez en Christophe Van Campenhout ). Om 02 uur komt een mystery guest de avond afsluiten. Dat het gaat knallen, dat leidt geen twijfel! (eb)

Knightriders

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk