Bounce Big Band gaat nu de burlesque-toer op

Als de Bounce Big Band iets doet, dan doet die dat goed. Een jaar geleden werd de Brussegemse feestzaal herschapen in een heuse discotempel en ook met Merchtemkermis werd het optreden van de muziekband best gesmaakt.

Voor zaterdag 2 november hebben de muzikanten, onder leiding van dirigent Christophe De Maertelaere, weer een knap programma in petto onder de noemer ‘Retro Night: Burlesque’. De verwachtingen zijn hoog gespannen. Het blingblingfeestje van die disconight in Studio 54 overtreffen zal niet eenvoudig zijn.

Wat valt er te beleven? Uiteraard is er de swingende live muziek van de band, die uitnodigt tot dansen. Er zijn paaldansacts en andere dansoptredens. Welbekend is de fotostand en nu is er ook een speciaal kapsalon voor de dames, waar zij zich in echte Burlesque-stijl kunnen laten transformeren!

Zeker niet twijfelen dus en komen kijken en luisteren op zaterdag 2 november 2024 om 19 uur in Feestzaal Brussegem! En nog beter, trek je mooiste retro outfit aan en maak je klaar om meegezogen te worden in een wereld van muziek, dans en pure verleiding! (eb)