Tweede wijnverkoop voor Ons Parochiehuis in Peizegem

In Peizegem is er opnieuw een wijnverkoop en dat zal men er weten want een poster van 4 op 3 meter hiervoor, daar kan je niet naast kijken.

Ons Parochiehuis in Peizegem is een begrip met een waaier van activiteiten van lokale verenigingen die er plaats vinden. Alles draait er overigens uitsluitend op vrijwilligers. Ruim tien verengingen, zoals onder meer Femma, Music Time, KWB en MVT, hebben er hun vaste stek om te vergaderen en te repeteren. Voor het onderhoud en opfrissen van de infrastructuur zijn er echter bijkomende financiële middelen nodig.

Vorig jaar vond de eerste geslaagde editie plaats van de wijndegustatie/verkoop in het najaar. Dankzij de opbrengst hiervan werd het brandalarmsysteem vernieuwd en is er alvast WIFI in de lokalen beschikbaar.

De wijnactie werkgroep (Fons De Potter, Patrick Segers, Marleen Van Herp, Berten Van Herp en Kris Larivière) in samenwerking met Great Wine Only uit St Amands organiseert nu de 2e editie van de verkoop- en degustatie-avond in Ons Parochiehuis.

Op vrijdag 18 oktober tussen 19 en 23u kan je voor vijf euro per persoon komen proeven, en erna bestellen uit een gamma van 30 heerlijke wijnen. Tot 11 november kan het bestelformulier (dat samen met de flyer in de Peizegemse straten werd gebust) in de brievenbus van Ons Parochiehuis gestopt worden. Online is bestellen mogelijk via wijnactie.parochiehuispeizegem.be

Afhaling is mogelijk op vrijdag 29 en zaterdag 30 november alsook op zondag 1 december 2024 in Ons Parochiehuis Peizegem tussen 10 en 12u.

De opbrengst wordt integraal gebruikt om de nodige werken te financieren. Zonder veel helpende handen van vrijwilligers, geen Ons Parochiehuis in Merchtem.! (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk