‘Borcht leeft’ organiseert opnieuw feestweekend

Na de succesvolle editie van het nieuwe concept voor het kermisweekend vorig jaar, organiseert het feestcomité ‘Borcht Leeft’ opnieuw een feestweekend in het centrum van Borcht (Grimbergen) van vrijdag 9 tot zondag 11 augustus.

Ook dit jaar is het programma zeer gevarieerd. Vrijdagavond is er de officiële opening met een gratis drankje en muziek van DJ Pops. Zaterdagnamiddag vindt opnieuw ‘Borcht Live’ plaats. Dit jaar met gratis optredens van het folky ‘Pog Ma Hoon’, het trio ‘Chéz Albert’, de pop/blues band ‘Kathan’, het stevige ‘Inside Devoid’ en als afsluiter ‘Grey &Green’ die covers brengt van verschillende wereldhits.

Zondagvoormiddag is er de traditionele rommelmarkt. Het aperitief kan je nuttigen op de tonen van muziek van de lokale muziekvereniging ‘De Moedige Vrienden’. In de namiddag worden de benen losgegooid samen met dansgroepen ‘Country Horse dancers’, ‘Traddans’ en ‘Groove’ die demo’s geven van zowel country- als volksdans en hiphop.

Elke inwoner kan ook deelnemen aan de dessertenwedstrijd waarbij een vakkundige jury zal beslissen wie in de prijzen valt. Inschrijven kan via silke.vangompel@groepintro.be.

De sportievelingen kunnen dit jaar voor de 13de maal deelnemen aan de stratenloop die onderverdeeld is in een kinderloop, familieloop en prestatieloop. Tijdens dit alles is er doorlopend animatie in de playmobiel waarbij KSA Grimbergen en de Spelotheek de kinderen zullen entertainen. De ‘Ambiboys’ zullen zondagnamiddag zorgen voor de ambiance vanaf 15u45.

Naar goede gewoonte is iedereen welkom om mee te genieten van de sfeer, de muziek, een goed glas en een lekkere hap.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise