Journalisten zijn nieuwe stadsambassadeurs

Na Ish Ait Hamou in 2017 en Ecoworks in 2018 kiest stad Vilvoorde met Kristien Bonneure en Lucas Vanclooster voor een koppel als nieuwe stadsambassadeurs. Het koppel journalisten woont al vele jaren in Vilvoorde en brengen via hun werk voor de VRT de stad regelmatig positief in de kijker.

Lucas Vanclooster is ook actief als stadsgids en schreef mee aan het boek over de Vilvoordse architecten Engels en Dewinter. Kristien Bonneure schreef in 2014 het boek: ‚ÄúStil leven. Een stem voor rust en ruimte in drukke tijden.‚ÄĚ Samen organiseerden ze de voorbije jaren steevast de succesvolle kunsttentoonstelling mee in de tuinen van de Troostbasiliek ten voordele van de restauratie van het monument.

 Op 18 december werd het koppel door een delegatie van het college van burgemeester en schepenen plechtig ingehuldigd als  ieuwe stadsambassadeurs plechtig inhuldigen tijdens een officieel moment in het stadhuis. De nieuwe stadsambassadeurs ondertekenden er het Gulden Boek en lichtten toe welke invulling zij aan het ambassadeurschap gaan geven.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise