Jong CD&V houdt opruimactie op kerkhoven

 

De kerkhoven in Vilvoorde krijgen volgens de jongeren van CD&V onvoldoende aandacht. Daarom organiseerden ze zelf een opruimactie op de verschillende Vilvoordse begraafplaatsen. De actie vond niet toevallig het voorbije weekend plaats. Op 1 november gaan uiteraard heel wat Vilvoordenaars een bezoekje brengen aan overleden vrienden en familie.

Jong CD&V hoopt dat de kerkhoven vanaf volgend jaar vaker onderhouden worden. “Een respectvolle samenleving draagt ook zorg voor de overleden inwoners”, aldus de vijf jongeren die de handen uit de mouwen hebben gestoken.

Daarnaast willen de jongeren ook nog een ander signaal geven. “Terwijl de onderhandelingen nog volop bezig zijn, blijven we alvast niet bij de pakken zitten. De komende maanden zullen we acties blijven organiseren. Wanneer de politiek soms wat treuzelt, nemen we wel zelf het heft in handen. En dan niet alleen net voor de verkiezingen…”

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...