Vino Degusto

Jouw speciaalzaak voor kwaliteitsvolle wijnen, bubbels, likeuren & zorgvuldig gekozen delicatessen.

Een kleine, familiale onderneming die vol passie zoekt naar producten die met vakmanschap werden gemaakt om ze jullie te laten ontdekken en er uiteraard van te genieten. Hierdoor kunnen we jullie met veel plezier vertellen dat we voor vele van onze wijnen exclusieve verdeler zijn voor de Belgische markt! Ons assortiment is afkomstig uit de betere regio’s van Frankrijk, ItaliĂ« & Spanje, aangevuld met diverse toppers uit Duitsland en ArgentiniĂ«. Referenties die m.a.w. niet mogen ontbreken in jouw wijnkelder.

Op maandag en dinsdag kan je bij ons terecht na afspraak, van woensdag tot vrijdag zijn we geopend van 10u tot 12u en van 14u tot 18u. Op zaterdag zijn we doorlopend open van 10u-18u.

Kan je niet wachten om je keuze nu al te maken en te bestellen, neem dan zeker eens een kijkje op onze website www.vinodegusto.be, al verwelkomen we je minstens even graag in onze taste-in store om jouw te begeleiden naar deze producten die het best bij jou passen.

Heb je een vraag of kan je niet onmiddellijk vinden wat je zoekt? Aarzel dan niet om ons te contacteren door een mailtje te sturen naar info@vinodegusto.be of bel even snel op 0495 26 55 88.  We helpen je graag verder!

Tot snel!

Team Vino Degusto

Vino Degusto Taste-in Store

Hoogstraat 15, 1861 Wolvertem

Meer Royaal Lokaal


Royaal Lokaal