Moment Content

Bij Moment Content willen we iedereen die nood heeft aan rust, zelfzorg, verbinding en warmte een uniek me-time moment bezorgen met thee, kruidenblends, meditatie en yogatips.

Daarnaast proberen we de ziekte endometriose meer aandacht te geven, op een manier die voor iedereen toegankelijk en begrijpbaar is. We hebben daarvoor een ondersteunde kruidenblend ontwikkeld, die wat verlichting geeft bij hevige krampen en rustgevend is omdat stress en nervositeit leiden tot meer samentrekking van de organen en dus meer pijn = Endo–Sister. Ontdek haar en haar zusters op www.momentcontent.be, onze webshop die we door de Corona-crisis sneller dan voorzien in het leven hebben geroepen.

Tijdens de Corona-crisis zorgen wij voor gratis levering in de gemeenten Opwijk, Merchtem en Baardegem, ongeacht het bestelbedrag en rekening houdend met de nodige voorzorgsmaatregelen (kies voor ‘gratis afhaling’ bij afrekening).

Zodra we groen licht krijgen, openen we de winkel in Merchtem weer en zal er elke 2de en 4de zaterdag van de maand een gratis proefmoment zijn (alle info via de FB-pagina).

Zorg goed voor familie, vrienden en jezelf en geniet af en toe van een echt Moment Content met een lekkere thee of tisane!

Moment Content – Thee & meer

Koeweideblock 2b C1, 1785 Merchtem

Meer Royaal Lokaal


Royaal Lokaal