Immo Van Middelem

Wens je een vrijblijvende waardebepaling van jouw eigendom? Dat kan!

Ondanks de maatregelen die door de overheid werden opgelegd om de verspreiding van het coronavirus te beperken en elk fysiek contact met onze klanten verboden is, kunnen we voor jou nog steeds op een digitale manier aan de slag.

We mogen niet meer ter plaatse gaan om bezoeken te doen, ook niet voor de waardebepaling van een woning. Toch kan je als eigenaar nog steeds bij Immo Van Middelem terecht voor het opmaken van een vrijblijvende waardebepaling indien je dat wenst.

Verzamel zoveel mogelijk info over jouw eigendom (bouwjaar, ligging, oppervlakte, aantal kamers, bouwplannen, eigendomsakte, foto’s, …) en stuur deze info door via e-mail of bezorg deze via onze brievenbus aan het kantoor in Ternat of Liedekerke. Aan de hand van deze info maken wij voor jou een waardebepaling die we per mail naar jou doorsturen en telefonisch kunnen bespreken.

Je kan ons steeds telefonisch (Ternat: 02/582 53 64 – Liedekerke: 053/666 999) of via mail (info@immovanmiddelem.be) bereiken om al jouw vragen te beantwoorden.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
#stayhome #flattenthecurve

Immo Van Middelem

Assesteenweg 228 – 1742 Ternat

Meer Royaal Lokaal


Royaal Lokaal