Vlaams Belang steunt zorgverlening

Nu de coronacijfers weer stijgen, de eenzaamheid bij ouderen opnieuw toeslaat en de zorgverlening opnieuw enorm onder druk komt te staan, wil de Roosdaalse Vlaams Belang afdeling deze mensen een hart onder de riem steken. Daarom trokken de plaatselijke Vlaams Belangers naar het woonzorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw met een attentie voor de bewoners en de zorgkundigen. Zo’n 300 zelfgemaakte gebakjes werden uitgedeeld, om aan te tonen dat zowel de zorgverleners als de bewoners er niet alleen voor staan.

Vlaams Belang Roosdaal hoopt dan ook dat deze mensen in de tweede golf niet in de steek worden gelaten en juiste, snelle en goede ondersteuning van de overheid mogen verwachten. Onze helden in de zorg krijgen in het bijzonder heel veel respect van het Vlaams Belang. “Zij doen er alles aan om onze mensen in deze moeilijke periode toch de nodige kwaliteit van leven te kunnen bieden ondanks er zelf een grote druk op hen rust,” klinkt het.

Vereenzaming

Ook de bewoners van het Woonzorgcentrum wil Vlaams Belang Roosdaal zeker niet vergeten. “In deze tijden is het belangrijk dat de ouderen weten dat er aan hen wordt gedacht”. De Vlaams Belang afdeling wil hiermee de vereenzamingsproblematiek nogmaals aankaarten en het belang van sociale en familiale contacten waar mogelijk benadrukken. (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...