Kort Roosdaal: extra steun

De Vlaamse regering heeft voor Roosdaal zoā€™n ā‚¬ 135.000 uitgetrokken, om de zwaar getroffen sectoren cultuur, jeugd en sport extra te ondersteunen. Dat geld wordt verdeeld over vier pijlers: extra subsidies, een eenmalige compensatietoelage vanwege de lockdown, een apart budget voor verenigingen buiten het voornoemde drieluik en tot slot extra steun voor de vier Roosdaalse parochiale zalen.

Alle aanvragen kunnen ingediend worden tot eind januari 2021. Voor erkende verenigingen in nood is het wel mogelijk al een gedeeltelijke voorafname van de latere toelage te bekomen. Info: tel. 054 89 13 52 (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws