Kort Roosdaal: Vlaams Belang vernieuwt

De Roosdaalse afdeling van het Vlaams Belang wil de decennialange macht van de CD&V tegen 2024 doorbreken met een vernieuwd bestuur.

Bij de verkiezingen voor het Vlaams Parlement op 26 mei 2018 werd Vlaams Belang met 21,2 procent de tweede grootste partij in Roosdaal. “We willen tegen 2024 volledig doorbreken”, aldus Vlaams parlementslid Klaas Slootmans.

Gerard Van Noten blijft voorzitter, ondervoorzitter wordt de 38-jarige Stijn Bacqué, Shaun Van Noten wordt secretaris en Marie-Rose Geldof penningmeester. De jonge Diederik Aelbrecht werpt zich op als organisatieverantwoordelijke van de afdeling. Andere bestuursleden zijn Steven Van Liedekerke en Jelle Reychler. (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws