Kort Roosdaal: 174 premies

In Roosdaal hebben al 174 zelfstandigen en ondernemers een hinderpremie van de Vlaamse overheid ontvangen. Daarnaast werden al 103 dagvergoedingen uitbetaald. Dat blijkt uit cijfers die die burgemeester Wim Goossens ontving van Vlaams minister Hilde Crevits.

Voorlopig werden 139 van die premies ook al effectief uitbetaald. De hinderpremie is één van de extra steunmaatregelen van de Vlaamse regering naar aanleiding van de coronacrisis. (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws