Kort Roosdaal: mondmaskers verzamelen

Het gemeentebestuur van Roosdaal wil – in samenwerking met de Welzijnsraad in het kader van ‘Roosdaal Helpt’ – zelfgemaakte mondmaskers centraliseren, om een reserve aan te leggen.

Bedoeling is maskers uit te delen aan doelgroepen die niet meteen in de eerstelijnszorg werken, maar toch nood hebben aan een masker omdat ze milde symptomen vertonen, in de voedingssector werken, of door omstandigheden de sociale afstand niet kunnen bewaren. (ggm)

Info: 054 891 353 of roosdaalhelpt@roosdaal.be

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws