Kort Roosdaal: korte, hevige brand

Een appartement in de Kraanstraat in Borchtlombeek (Roosdaal) is tijdelijk onbewoonbaar na een hevige brand. De brand werd zondag 29 maart kort voor 11 uur opgemerkt door een moeder en haar dochter die in een appartement op de bovenste verdieping wonen. Alle bewoners konden zich in veiligheid brengen.

Verschillende ploegen van de brandweerzone Vlaams-Brabant West hadden meteen met een uitslaande brand te maken. Het vuur zou ontstaan zijn aan de droogkast. Een bergruimte ging verloren, de rest van het appartement had rookschade. Burgemeester Wim Goossens bood de twee vrouwen een noodwoning aan. De Kraanstraat werd zo’n anderhalf uur voor alle verkeer gesloten. (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws