Kort Roosdaal: graag kaartje

Zonnelied vzw in Roosdaal is een dienstverleningscentrum voor personen met een beperking, voornamelijk meerderjarigen vanaf 21 jaar, uitzonderlijk jongvolwassenen vanaf 16 jaar. De mensen van Zonnelied vragen – om de eenzaamheid door corona te doorbreken – om vrolijke kaartjes te sturen. “We geven alle kaartjes een mooie plek”, belooft Zonnelied.

Stuur je kaartje naar of deponeer in de groene brievenbus: Zonnelied vzw Lothar Vandenberghe – samen tegen corona-wall -Kloosterstraat 7, 1761 Roosdaal. Gewoon doen! (ggm) 

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws