The Dipshits openen Splintertime

De vijfde editie van het tweedaags festival Splintertime aan het Koetshuis in Strijtem (Roosdaal) heeft dit jaar metal en techno op het muzikale menu staan. Vrijdag 30 augustus opent het trio van The Dipshits (foto) het festival. De glam metalband Wildheart grijpt nostalgisch terug naar de jaren ’80. Headliner wordt Bizkit Park met steengoede covers van Linkin Park over Limp Bizkit en Slipknot tot Deftones. Dj Didi De La Muerta doet zijn naam alle eer aan met een loeiharde afterparty. Een ticket aan de kassa kost 8 euro. Daarmee kun je op zaterdag ook gratis naar Splinter Open Air, waar house en techno de plak zwaaien. In de line-up zitten onder meer Maxx, Lucas Caroso en BLEIIZ. Binnen kun je terecht voor Kadron en AMEKMAR. Een ticketje voor zaterdag alleen kost eveneens 8 euro. Info: www.jhsplinter.be (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...