Gratis workshop ‘Gezonde hapjes voor communie- en lentefeest’

Viert jouw kind binnenkort zijn of haar communie of lentefeest en wil je dat graag wat gezonder aanpakken en afstappen van de klassieke hapjes? Dan kan je je genodigden verrassen met zelfgemaakte frisse en hippe hapjes. Hoe je die hapjes maakt, kom je samen met jouw kind te weten tijdens de gratis workshop op donderdag 23 maart om 18.30 uur in de gemeentelijke evenementenzaal ‘Plosje’ van Bever. De organisatoren zorgen voor inspiratie en geven je tal van gezonde tips om er een feestje van te maken met dat tikkeltje meer. De workshop wordt begeleid door een erkende diëtiste. Vanaf 19.30 uur kan je hele gezin proeven tijdens een aansluitende receptie. Inschrijven kan tot 15 maart via preventie@pajottenland.be of via 0473/88.62.57.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws