Hoogdagen voor bierproevers in Opwijk en Merchtem

Morgen (13 augustus) slaan de Opwijkse brouwers van Kana en Nijdrop de handen in mekaar voor  een nieuwe editie van het bierfestival en in Merchtem kan je op jaarmarktdag (17 augustus) in primeur gaan proeven van de nieuwe biertjes van Pater Karel. Liefhebbers kunnen alvast hun speekselklieren en smaakpapillen oefenen.

Op vrijdag 13 augustus kan je in het park van het Hof ten Hemelrijk terecht voor de bierproever georganiseerd door Kana en Nijdrop. Je kan – aan de vooravond van de zomerhappening – proeven van een selecte keuze van diverse biersoorten. Die Verdamte Spielerei zorgt voor muziek en ambiance.

Op dinsdag 17 augustus (jaarmarktdag) presenteert Geuzeneuze de bieren die door Pater Karel worden gebrouwen in de abdij van Grimbergen. Pater Karel zal zelf zijn creaties voorstellen. Maar je hoeft niet zolang te wachten, van zaterdag 14 tot woensdag 18 augustus kan je in het August De Boeckhuis gaan proeven van wat Geuzeneuze heeft geselecteerd. Wanneer je precies op hun terras terecht kan vind je, net als meer info, op hun facebookpagina Geuzeneuze.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...