Exclusieve event ruimte op Ginder-Ale site

Event bureau Act-wise met Merchtemnaar Christophe Van Campenhout als zaakvoerende partner opent deze zomer in het nieuwe gebouw op de Ginder-Ale site een eventruimte van 750 m². Act-wise is al 14 jaar actief in de event- en reissector en opent samen met productie firma The Imagination Company van Jan Van Hove zijn eigen event ruimte in de voormalige bottelarij van de brouwerij Martinas. De initiatiefnemers waren ook de mannen achter Den Hof op Stelten dat vorige zomer, in volle coronatijd, voor ambiance en amusement zorgde. De event ruimte krijgt de naam TRIPL, liquid spaces to meet & connect.

Bewoners en omwonenden hoeven niet te vrezen voor overlast. Het wordt geen fuifzaal of discotheek. De nieuwe locatie zal een trekpleister worden voor regionale, nationa­le en zelfs internationale bedrijven om hier hun events te laten door­gaan. Ze focussen hoofdzakelijk op B2B events zoals productlan­ceringen, presentaties, gala diners, netwerkavonden, congressen en workshops.

De organisatoren zetten heel hard in op het virtuele aspect! Zo zal u reeds alle mogelijk opstellingen van de zalen in real time kunnen bekijken via een VR Bril. Op die manier loop je als het ware echt door je event.

Als de zalen niet verhuurd zijn zullen de initiatiefnemers eigen events organiseren. Dat kan gaan van brunches, thema avonden, foodmarkets, een EK dorp, virtuele shows en zeker en vast ook cultuur.

“De bewoners van de Ginder Ale site zullen als eerste uitgenodigd worden voor een persoonlijke kennismaking en toelichting van onze plannen. De nieuwe locatie zal trachten zoveel mogelijk samen te werken met lokale handelaars en verenigingen wat extra jobs en dynamiek in onze regio zal creëren! Wie reeds interesse heeft in de gloednieuwe locatie kan altijd een mail sturen naar info@act-wise.be,” zeggen Christophe en Jan.

De bovenzaal op de eerste verdieping
Vergaderzaal op het gelijkvloers
Het terras op de eerste verdieping
Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...