Bedrijven uit Opwijk en Merchtem organiseren samen zomerbar

Twee bedrijven die Opwijk en Merchtem als thuisbasis hadden organiseren de hele zomervakantie lang een Double Summer Zomerbar in buurgemeente Buggenhout. Double MP, oorspronkelijk uit Opwijk, en Eetclusief, oorspronkelijk uit Merchtem, slaan de handen in mekaar om in de Broekstraat in Buggenhout een zomerse bar in Cubaanse stijl te organiseren.

Elk weekend (nog tot 29 augustus) kan je in de Double Summer Zomerbar terecht op vrijdag van 16 uur tot middernacht, op zaterdag van 13 uur tot middernacht en op zondag van 13 tot 22 uur. Er is entertainment voor jong en oud, een rustige lounge hoek en gezellige muziek.

Op zaterdag en zondag is er  begeleide kinderanimatie tussen 14 en 18 uur, inschrijven is wel verplicht. Cateringbedrijf Eetclusief zorgt voor hapjes en drankjes die aangepast zijn aan de exotisch-Cubaanse aankleding van het evenement. Ideaal voor wie gezellig wil genieten van de vakantie in een uniek kader. Er is meer dan 350 m² overdekt.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...