Kort Pajottenland & Zennevallei: Eigen streekwerking van Natuurpunt

De nieuwe regionale Natuurpunt Pajottenland & Zennevallei is een samenwerking van Natuurpunt afdelingen uit Beersel, Dilbeek, Drogenbos, Gooik, Halle, Lennik, Linkebeek, Pepingen, Roosdaal, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pieters-Leeuw en Ternat. Samen tellen deze afdelingen meer dan 2.600 leden. 

Met deze samenwerking wil Natuurpunt ervoor zorgen dat er meer samenwerking komt rond onder andere natuurbeheer, cursussen, communicatie en vrijwilligersbeleid. Door de huidige coronacrisis konden alle evenementen en aankondigingen echter niet doorgaan. Om iedereen nu toch al coronaproof op de been te krijgen, werden alle Natuurpunt wandelingen gebundeld op de nieuwe website. Op de Facebookpagina en de website van Natuurpunt Pajottenland & Zennevallei vind je een overzicht vinden van al die wandelingen.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws