Goeiedag terug in druk vanaf 10 juni

Door de ingrijpende maatregelen tegen het coronavirus moesten duizenden lokale handelaars de deuren sluiten. Ook uw magazine Goeiedag zag zich genoodzaakt twee maanden lang in lockdown te gaan en niet te verschijnen tijdens de maanden april en mei. Maar we komen terug in druk, en wel vanaf woensdag 10 juni, in de editie Asse, Merchtem, Opwijk en in Vilvoorde, Grimbergen en Meise. Vanaf woensdag 17 juni komt de editie Ninove, Denderleeuw, Roosdaal, Liedekerke en Affligem aan de beurt, evenals de editie Dilbeek, Ternat en het Pajottenland. Dat alles net voor de grote zomerperiode!

Ondertussen heeft de redactie van Goeiedag echter niet stilgezeten. Speciaal voor de lokale retailers en kleinhandel begonnen we met de campagne ‘Royaal Lokaal’, waarmee tientallen handelaars volledig gratis publiciteit konden maken. Die actie loopt nog door!

Bovendien werd de webstek van Goeiedag totaal vernieuwd en gebruiksvriendelijker gemaakt met meer nieuws en meer foto’s, zodat we maandelijks om en rond de 100.000 views scoren! Al die tijd hadden we maar één doel voor ogen: hoe fel de crisis ook duurt, Goeiedag staat als één team achter u! (ggm)  

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...