Vernieuwde website Goeiedag scoort 100.000 views

Het vroeg weken voorbereiding en het was beslist geen sinecure om met zo’n initiatief uit te pakken in volle coronacrisis, maar sinds donderdag 19 maart kunnen de lezers van de gedrukte Goeiedag ook gebruik maken van een totaal vernieuwde Goeiedag webstek.

Er is nu plaats voor zowel uitgebreide reportages als korte berichten, voor visuele fotospecials en grondige interviews. Elke organisatie die dat wil kan zijn eigen agendapunten toevoegen en uiteraard is er aandacht voor de advertenties van zowel handelaars als ondernemers.

“Met de gratis reclame van Royaal Lokaal wil Goeiedag de plaatselijke retailers en middenstanders een riem onder het hart steken en hen helpen om hun klanten te blijven bedienen”

Onze uitgebreide, doorleefde en correcte berichtgeving over de coronacrisis genereerde de voorbije weken ook veel nieuwe bezoekers. 14.204 bezoekers op 13 april was een (voorlopig) hoogtepunt.

De voorbije 30 dagen bereikte de webstek van Goeiedag maar liefst 100.000 views! Dat is bijzonder goed nieuws voor lokale retailers en kleinhandel, want uitgerekend deze maand gooit Goeiedag – omwille van de economische lock down – zijn webstek open met gratis publiciteit voor wie in deze moeilijke tijden zijn klanten als koningen blijft verzorgen.

Bent u als restaurant overgeschakeld op een creatief afhaalsysteem, zorgt u voortaan voor thuisbezorging, werkt u op afspraak of hebt u een gloednieuwe webwinkel ontwikkeld om uw klanten van dienst te zijn? Goeiedag heeft er een opvallende campagne voor gelanceerd, met name ‘Royaal Lokaal’.

Lokale middenstanders en ondernemingen kunnen, zolang de lock down duurt, totaal gratis hun gegevens, foto en service invullen. Gebruik bij voorkeur het invulformulier via bijgevoegde link. U wil uw klanten niet in de steek laten, Goeiedag wil de lokale middenstand en handel niet in de steek laten. Hoe hard de crisis ook is, Goeiedag staat als één team achter u!

Ives De Bondt – verantwoordelijke uitgever – 0475/42.20.79

Topartikels bij Goeiedag.be