Recreatiedomeinen houden deur dicht

De Provincie Oost-Vlaanderen sluit met onmiddellijke ingang alle provinciale recreatiedomeinen omwille van verstrengde maatregelen van de federale overheid rond het coronavirus. Alle evenementen en activiteiten georganiseerd door het provinciebestuur, worden geannuleerd tot en met 30 april.

Het gaat om domein Puyenbroeck in Wachtebeke, domein De Gavers in Geraardsbergen, domein De Ster in Sint-Niklaas, domein Het Leen in Eeklo, domein De Brielmeersen in Deinze, domein De Boerekreek in Sint-Jan-in-Eremo en domein Nieuwdonk in Berlare. Ook de erfgoedsites, natuur- en educatieve centra blijven gesloten tot en met 19 april.

De provinciale administratie past het thuiswerken maximaal toe. De diensten zijn fysiek gesloten voor het publiek, maar wel telefonisch en via e-mail bereikbaar.

Info: 0800 14 689 ‚Äď Web: www.oost-vlaanderen.be/coronavirus

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...