Terug papierophaling vanaf 2 april!

De Intercommunale Land van Aalst (ILvA) kondigde recent aan geen papier meer op te halen in onder meer Ninove, Denderleeuw, Affligem, Haaltert en Liedekerke. Bedoeling was meer vrachtwagens in te kunnen zetten voor de inzameling van andere fracties. Zo konden ILvA-medewerkers in de vrachtwagencabine een veilige afstand bewaren. Een en ander zorgde voor nogal wat verwarring, in zoverre dat in sommige straten toch massaal papier werd buiten gezet dat met de recente forse rukwinden over heel de straat en wijk verspreid raakte. Wat voor nogal wat facebook-foto’s zorgde.

ILvA kondigt nu aan de normale papierophaling te hervatten vanaf donderdag 2 april volgens de normale afvalkalender. De intercommunale huurt namelijk extra wagens en beschermingsmiddelen in, zodat ze de sociale afstand kan laten respecteren.

ILvA evalueert de situatie continu. De komende weken kunnen nog aanpassingen aan de dienstverlening gebeuren, afhankelijk van de beschikbaarheid van het personeel. Houd de website (www.ilva.be) en facebookpagina dus goed in de gaten. (ggm)

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...