ILvA schort papierophaling op

Vanaf maart – en alvast tot en met 6 april – zamelt de intercommunale Land van Aalst (ILvA) geen papier in, zodat er meer vrachtwagens kunnen ingezet worden voor de inzameling van andere fracties. Deze maatregel zorgt er ook voor dat er in de vrachtwagencabine een veilige afstand tussen de medewerkers kan bewaard blijven. “We vragen om het papier niet aan te bieden of het terug binnen te nemen wanneer je het wel had buiten gezet. De andere afvalfracties worden normaal ingezameld zoals vermeld op de afvalkalender”, aldus ILvA. “De recyclageparken zijn gesloten.”

ILvA is het intergemeentelijk samenwerkingsverband voor milieu Land van Aalst en omvat onder meer de gemeenten en steden Ninove, Denderleeuw, Affligem, Haaltert en Liedekerke. (ggm)

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...