Wim Moortgat (Rangers Opdorp) is nieuwe trainer FC Merchtem 2000

Wim Moortgat trainer FC Merchtem 2000Merchtem 2000 heeft een opvolger voor de ontslagen T1 Geert Vanderidt. Merchtem 2000 haalde Wim Moortgat weg bij Rangers Opdorp. De trainerswissel wordt door gevoerd in de hoop dat Merchtem 2000 in eerste provinciale zal kunnen blijven.

Naast Wim Moortgat treedt ook Pascal Vande Gucht toe tot de club. Na een lange voetbalcarrière op nationaal niveau en als ex-speler van Merchtem, zal hij de sportieve cel vervoegen. Pascal staat als sportief directeur Wim Eggermont bij. Deze laatste blijft als lid van de Raad van Bestuur en voorzitter van de sportieve cel nauw betrokken bij de clubwerking.

FC Merchtem 2000 wil haar sportieve ambities verbreden door de werkingsstructuur te versterken en tevens de jeugdwerking verder uit te bouwen. Gediplomeerde TVJO, graadcoördinatoren en jeugdtrainers met ambitie staan op het verlanglijstje. Geïnteresseerden mogen steeds hun CVdoorsturen naar Pascal Vande Gucht (pascal.vandegucht@telenet.be).

Nieuwsbrief

Je zou ook interesse kunnen hebben in...