Bloso schenkt waardebon aan Floorballclub Stimulo Denderleeuw

Floorballclub Stimulo Denderleeuw kreeg zaterdag een waardebon ter waarde van 250 euro uit handen van de Bloso-Promotiedienst, dankzij haar deelname aan de Denderleeuwse sportbeurs in 2013.

Jaarlijks richt Bloso de Week van de Sportclub in om meer kinderen aan het sporten te krijgen.

Ook in 2013 nam de Denderleeuwse sportdienst deel met de organisatie van een ‘sportbeurs’.

Leerlingen van het 1ste tot het 3de leerjaar konden proeven van een waaier aan sportinitiaties gegeven door de Denderleeuwse sportclubs Dai Nippon, S-sport, Volleybalclub Osiris, Floorballclub Stimulo, Badmintonclub Denderleeuw, Jiu Jitsu Yukio Tani, De Pluimpjes, Dance-Experience en SK Terjoden-Welle.

‘Het was een drukste van jewelste in onze sporthal’, zegt schepen van Sport Geert Van Schelvergem.

‘De leerlingen trokken van de ene sportinitiatie naar de andere en leerden ook minder bekende sporten zoals Jiu Jitsu kennen.’

‘Sommigen waren zelfs zo enthousiast dat ze zich achteraf inschreven in een sportclub, precies wat we met de Week van de Sportclub willen bereiken.’

Bloso stimuleert initiatieven zoals de Denderleeuwse sportbeurs en beloont per provincie jaarlijks 3 deelnemende clubs met een waardebon van 250 euro.

Hiermee kan de club extra sportmateriaal aankopen. Floorballclub Stimulo Denderleeuw was een van de gelukkigen, naast de tafeltennisclub van Merelbeke en de rolstoelbasketbalclub van Laarne.

floorball stimulo denderleeuw

Nieuwsbrief

Je zou ook interesse kunnen hebben in...