Droeshout kermis met waaier van activiteiten

Vier dagen feest, plezier en activiteiten voor iedereen, dat is het motto van de organisatoren bij de presentatie van de jaarlijkse Droeshout kermis! Vanaf vrijdag 12 juli tot en met maandag 15 juli staat het dorp in het teken van gezelligheid, entertainment en sportieve uitdagingen.

Voor het tweede jaar zorgt het nieuwe kermiscomité voor een frisse wind en ook dit jaar belooft een onvergetelijke uitgave te worden.

“Wederom bieden we een gevarieerd programma aan. We trappen af op vrijdag 12 juli met een wielerkoers waar zowel deelnemers als toeschouwers van kunnen genieten. Diezelfde avond wordt er ook een quiz georganiseerd voor de quizfanaten,” aldus Bart Van Biesen, van het kermiscomitĂ©.

“Zaterdag 13 juli kunnen sportievelingen meedoen aan de stadsrun en daarna genieten van een heerlijke BBQ. De dag wordt afgesloten met een spetterend optreden. We zetten het podium en de dansvloer in vuur en vlam met de Pick Hardo Bros en sluiten af met een afterparty met DJ Block.

Op zondag 14 juli biedt het programma een mix van ontspanning en vermaak met een prachtige wandeling door Droeshout en een koe die veel zin heeft om van de “schijt je rijk”-wedstrijd een spektakel te maken. Verder staat er opnieuw muziek op de planning met onder andere een optreden van Gene Thomas, coverband Broken Voice en sluiten we af met Dj Boost.

Maandag 15 juli staat volledig in het teken van familieplezier. Voor de jongste bezoekers is er een kinderrommelmarkt en tal van andere kinderactiviteiten.

Tijdens de kermisdagen zijn er doorlopend randactiviteiten met gelegenheidscafĂ© ‘t’Vet Kieken’, Terrazza Summerbar uitgebaat door de carnavalsgroep, een heus petanquetoernooi en een initiatie luchtdrukschieten, georganiseerd door de Shooting Range. In cafĂ© De Herder is er een gezellig tuinterras en op maandag een kaarttornooi pandoeren.

Voor een volledig overzicht van alle activiteiten en tijden, bekijk zeker onze Facebookpagina: Droeshout Kermis. Kom en beleef vier dagen vol plezier, muziek, sport en gezelligheid tijdens de editie 2024. We hopen jullie allemaal te verwelkomen,” besluit Van Biesen. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk