Dag van Trage Weg in Opwijk

Volgend weekend  gaan weeral duizenden wandelaars op pad want het is de Dag van de Trage Weg. De deur naar alle paadjes en wegjes wordt open gezet in Vlaanderen. Er zijn tal van activiteiten en dat is ook het geval in Opwijk op zondag 15 oktober. Het initiatief voor een wandeling gaat uit van Bart De Donder en Opwijkse Trage Wegen.

De tocht van ongeveer 7 km gaat langs het nieuw toegankelijk traject van Voetweg 38, 96,97,98. Er wordt gestart om  10u aan Tskool, Steenweg op Aalst 59 in Opwijk-Nijverseel. De wandeling duurt ongeveer drie uur en het einde is voorzien rond 13 uur.

Dit alles gebeurt in samenwerking met het gemeentebestuur en er is toelating om de Fluxys-werf te betreden. Er is ook een tussenstop voorzien. Het parcours gaat over oneffen terrein en aangepast schoeisel is vereist. Voor rol- of kinderwagens is de wandeling  niet mogelijk. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!