Jarige Frituur De Ring gaat verbouwen

Iedereen kent Leo, ‘Moeken’ Hilde en dochter Joke van Frituur De Ring. Al vele jaren staan zij frietjes en vleesjes te bakken. Hilde en Leo zelfs al 30 jaar. Tot grote tevredenheid van de vele, vele klanten die er geregeld een frietje komen steken. Dat leidt al eens tot geduldig aanschuiven om aan de beurt te komen.

Door te verbouwen wil de familie Elpers dat aanschuiven tot een minimum herleiden. “Er komt een nieuwe bakwand met vijf vuren en tweemaal 3 vleesmandjes en er komt ook een tweede plek waar je bediend wordt” zegt Leo met enige trots. “We willen onze klanten zo snel en efficiënt mogelijk bedienen, uiteraard zonder dat de kwaliteit er moet van inboeten. In oktober gaan we een paar weken dicht voor grondige verbouwingswerken. Nadien zal Frituur De Ring er anders uitzien én met een verbeterde service”.

Op 1 augustus zal het precies dertig jaar geleden zijn dat Leo en Hilde aan de overkant van de straat van start gingen met een mobiele frituur. Er komt geen speciale actie om deze verjaardag te vieren. Maar eens de verbouwingen achter de rug zal er gefeest worden en daar worden ook de klanten beter van.

“Via onze website kan je je frietjes ook online bestellen. We moeten met onze tijd mee en jonge mensen – hij knipoogt naar dochter Joke die nu al vier jaar meedraait in de frituur – hebben ook jonge ideeën. Wij houden bij de verbouwing zeker rekening met haar suggesties en verlangens,” besluit Leo.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...