Drie dagen feest met Zomerhappening

Hebben de Opwijkenaren dit verdiend? Ja hoor, heel zeker. Op 13, 14 en 15 augustus is het drie dagen feest in het park van het Hof Ten Hemelrijk. Op zaterdag en zondag is reserveren verplicht om alles toch corona proof te laten verlopen. Maar op vrijdag 13 augustus kan je zonder reservatie naar Spechtes voor een streekbierenavond vanaf 19 uur. De brouwers van Kana selecteerden met veel zorg een pakket (streek)bieren die door Nijdrop worden geserveerd. Die Verdammte Spielerei zorgen voor muziek en ongegeneerd volksamusement. Echt niet te missen.
Op zaterdag 14 augustus is het aan Harmonie De Volherding die niemand minder dan Gunther Neefs naar Opwijk halen voor een avond vol leuke en bekende deuntjes. Reserveren is gratis maar wel verplicht.

Op zondag 15 augustus is er dan een afgeslankte versie van de Zomerhappening. Vanaf 14 uur kan je in het park van het HTH genieten van streekbieren, lekkere hapjes, muziek (Tout Va Bien en The Great Belgian Songbook), straattheater en -animatie. Reserveren is verplicht en gaat in twee shifts (vanaf 14 uur en vanaf 19 uur).

Vanaf 15 augustus (Halfoogst) tot het einde van de maand is er een beleveniswandeling. Een wandeling door het park waar je de wonderlijkste attributen moet gebruiken. Die zitten in een zakje dat je voor 5 euro kan verkrijgen aan het Toeristisch Loket van het Hof Ten Hemelrijk of via www.zomerhappening.be. Op die website kan je ook reserveren voor de zaterdag- en zondagactiviteiten.

Foto: Die Verdammte Spielerei

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...