Kunstlicht van start

In Groot-Opwijk is de kunstentoonstelling Kunstlicht vandaag (vrijdag 15 januari) van start gegaan. Op 29 verschillende locaties kon en kan je gaan kijken naar kunstwerken van niet minder dan 32 individuele kunstenaars en drie groepen. Alle kunstwerken hebben rechtstreeks of onrechtstreeks te maken met licht.

De kunstwerken kunnen nog bezocht worden op volgende data: vrijdagen 22 en 29 januari, zaterdagen 16, 23 en 30 januari, zondagen 17, 24 en 31 januari. De oude jongensschool op Nijverseel: enkel de zaterdagen 16, 23 en 30 januari. Telkens van 18 tot 22 uur.

Het project is een samenwerking van Roer & Taxus en Kunst in Lege Huizen. Er werden drie verschillende wandelingen en een fietstocht uitgewerkt. Alle info vind je op:

Maar je kan op de dagen dat de tentoonstelling kan bezocht worden ook terecht op de toeristische dienst (Hof Ten Hemelrijk) van 18 tot 21 uur. Je kan er de catalogus en kaartjes van de wandel- en fietsrouters vinden. Je kan die ook download via www.opwijk.be/kunstlicht

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk