Karenveldstraat een maand dicht voor voet- en fietspad

De Karenveldstraat is een straat die druk wordt gebruikt door zwakke weggebruikers. Vooral schoolkinderen lopen of fietsen er naar school. Op maandag 29 juli start de gemeente met het aanleggen van een voet- en fietspad aan de onpare kant van de Karenvelstraat.

De zone tussen greppel en rooilijn wordt verhard met betonstraatstenen. Ter bescherming van de zwakke weggebruiker wordt de rijweg en het fietspad gescheiden door middel van betonnen stootbanden en reflecterende paaltjes.

Het einde van de werken is voorzien vóór eind augustus. Tot zolange wordt de straat afgesloten voor doorgaand verkeer. Ze blijft wel open voor de bewoners, de bezoekers van het containerpark en de vuilniskar. Doorgaand verkeer wordt omgeleid.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk