Lokaal rock geweld in Nijdrop

Wie van een stevige portie rock houdt i.p.v. elektronisch gefrutsel, kan op 25 januari terecht in muziekcentrum Nijdrop voor een concert met niet één maar met vier bands uit Opwijk en directe omgeving. Lazy Bitch viert er zijn dertigste (!) verjaardag. Voor die gelegenheid zijn voormaligLazy Bitch muzikanten weer van de partij.

Maar er is meer, veel meer. Om 20 uur mag Cityslang het mini-festival openen. Ook al een legendarische band in de regio. Cityslang gaat er tegenaan met Geert Segers, mede oprichter van deze no-nonsense band met ook nog Kurt Okens, Peter Bogemans en Pieter Van Kerckhove. Bij deze gelegenheid stellen zij een goednieuwe CD-single met vier nummers voor.

Na Cityslang is het de beurt aan de rockabilly adepten van Gasoline Men, featuring Johan Van Eynde. Verwacht je aan een stevige portie rock ‘n roll en rockabilly. Een uurtje later geven ze het podium door aan Pitched Black, nog zo’n band die in de ruime regio rond Opwijk zijn sporen heeft verdiend. Ook bassist Chris Paeme is van de partij.

Om 23 uur komen de jongens van Lazy Bitch dan zelf aan de beurt met hardrock en de ‘veteranen’ Bart ‘Animal’ Leo en Geert ‘Slisse’ Liessens. Onder de naam ‘Dirty Years of Lazy Bitch’ zullen zij er een spreekwoordelijke lap op geven. De after party wordt verzorgd door Woopin’ Wulla. U bent gewaarschuwd!

Dirty Years of Lazy Bitch, vrijdag 25 januari vanaf 19.30 in Nijdrop, toegang 5 euro.