Minstens 12 lokale bedrijven krijgen plaats in Vlaamse Staak

De Vlaamse Staak heeft plaats voor minstens twaalf lokale bedrijven. De twaalf bouwrijpe bedrijfskavels hebben een oppervlakte tussen 1.200 en 3.200m2. Ze worden vanaf nu verkocht tegen 120 euro per vierkante meter.

In de kersverse bedrijvenzone met moderne infrastructuur gelegen langs de Steenweg naar Dendermonde werd daarnaast nog een gebouw neergepoot met 12 bedrijfsunits met een oppervlakte schommelend tussen 182m2 en 417m2.

De units worden gebouwd en verkocht door ontwikkelaar Trading Places NV (groep bouwen, tel. 03-293.31.00, 03-490.40.85 of via kim.heungens@groepbouwen.be). De bedrijven die belangstelling hebben in één van de loten kunnen contact opnemen met Anjuska Decks (tel. 467.11.56 of anjunska.deckx@haviland.be), waarna ze op een maandag op gesprek mogen komen bij Anjuska Decks in GAC I, Marktstraat 55.

“Iedereen wordt gelijk behandeld, maar de bedrijven uit Opwijk hebben voorrang”, zegt schepen Inez De Coninck (N-VA). In november worden de plaatsen toegekend.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...