83ste Stationsstraatkermis met Do en Re

Op 15, 16, 17 en 18 september vindt zowat de laatste wijkkermis van het seizoen plaats, en wel op de pendelparking van het station. Dan zetten de reuzen Do en Re nog eens een stapje buiten.

Het weekeinde start op vrijdag 15 september om 20 uur met de tiende quiz “ kwistetwel” met ploegen van vier. Inschrijven met vermelding van de ploegnaam via jens.vermeir@gmail.com. Café Apollo viert zijn 32-jarig bestaan met een happy hour.

Zaterdag schuiven de kermisgangers aan voor een reuzenbarbecue met terras. Om 20 uur treedt zanger Gino Vernao op, waarna het Opwijks kampioenschap karaoke plaatsvindt en aansluitend DO en RE of Jan en Chewie in de mix hun ding doen.

Zondag is het al heel vroeg dag met om 8 uur een rommelmarkt, van 8.30 tot 10 uur een ontbijt voor de buren, van 11.30 tot 15 uur een nieuwe reuzenbarbecue en aansluitend kinderanimatie én het Belgisch kampioenschap stoelendans. Om 17 uur vindt de prijsuitreiking plaats van de wandelzoektocht. Om 18 uur treedt Blofelt op.

Maandag vanaf 18 uur is het de Dag van de Lege Portemonnee in café Apollo met elk drankje tegen 1 of 2 euro.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk