Lichaam De Neef gevonden in Aalst

De politie van Ninove meldt, dat dinsdagnamiddag 3 november het lichaam is teruggevonden van de reeds sinds 27 september vermiste 52-jarige Lieve De Neef uit Ninove. Al die tijd hielden zowel politie als de Civiele bescherming diverse zoekacties naar de vermiste vrouw. Met sonarboten werd zelfs stroomafwaarts richting de monding van de Dender in de Schelde gespeurd, maar zonder resultaat. Maar op 3 november werd het lichaam dan toch door een politiepatrouille opgemerkt in de Dender, ter hoogte van het bedrijf Tereos. Het lichaam vertoonde geen uiterlijke of inwendige tekenen van geweld. Alles wijst op een wanhoopsdaad. (ggm)

Wie vragen heeft over zelfdoding kan terecht bij de Zelfmoordlijn (1813). ’s Avonds kun je chatten van 19 tot 21.30 uur op zelfmoord1813.be.

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...