Steeds meer fietsdiefstallen in Ninove

De politie van Ninove en de dienst integrale veiligheid stellen vast, dat inwoners steeds meer aangifte doen van fietsdiefstallen in de stad. De politie is bezig met een onderzoek, maar vraagt inwoners ook om extra aandachtig te zijn. 

De politie wil de bewoners van Ninove alleszins aanraden hun fiets te laten registreren met een label, waardoor het voor dieven moeilijker is deze te stelen. De herkomst en eigenaar van zo‚Äôn label kan namelijk opgezocht worden. Vorig jaar werden er in Ninove al meer dan 700 fietsen voorzien van zo‚Äôn label. 

Wie te maken krijgt met een fietsdiefstal, doet best altijd aangifte bij de politie. Dit kan via de website of op afspraak. Tot slot is het ook raadzaam, om de fietspas in te vullen, een recente foto te hebben en de aankoopfactuur te bewaren. Op deze manier kan je makkelijker aantonen dat jij de rechtmatige eigenaar bent. (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...