Kort Ninove: groter terras tot eind september

Door de coronacrisis kunnen horecazaken maar een beperkt aantal klanten ontvangen. Het Ninoofse stadsbestuur wil die sector blijven ondersteunen in deze moeilijke periode en besliste de succesvolle terrasuitbreidingen en terrasstraten in de Geraardsbergsestraat (Ninove) en Gemeentehuisstraat (Meerbeke) te verlengen tot eind september.

Voor de gewone terrassen blijft de huidige regeling van toepassing. Om de overlast op de avond voor een school- of werkdag te beperken, moeten de terrassen in de Geraardsbergsestraat en de Gemeentehuisstraat vanaf 6 september op zondagavond sluiten om 20 uur. In Meerbeke verhuizen de uitgebreide terrassen vanaf 28 augustus wel naar de parking aan de overkant van de straat. (ggm)

Info: 054 50 50 50 – Mail:  lokale.economie@ninove.be

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws