Kort Ninove: frontaal tegen boom

Een 70-jarige bestuurster knalde zaterdagnamiddag 27 juni frontaal tegen een boom op de Expresweg in Ninove, iets voorbij het kruispunt Den Doorn. De vrouw reed richting Aalst, toen ze aan hoge snelheid plots uitweek naar rechts en frontaal tegen een boom crashte. De brokstukken vlogen meters ver.

Een dokter die het ongeval zag gebeuren diende de eerste zorgen toe, waarna ambulanciers de vrouw nog probeerden te reanimeren. Maar al die hulp mocht niet baten. De vrouw overleed. Het parket start een onderzoek. Het is niet uitgesloten dat het om een wanhoopsdaad gaat. (ggm)

Wie met vragen zit rond zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws