Uniek mondmasker voor elk Ninoofs café

Jong VLD Ninove bezorgt een uniek en gepersonaliseerd mondmasker aan alle Ninoofse cafés. De vereniging tracht met dit origineel initiatief café-uitbaters, die tijdens deze coronacrisis het hardst getroffen worden, een hart onder de riem te steken.

De maskers zijn donker gekleurd en tonen de namen van cafés zoals ‘Gambrinus, ’t Lusthof, ’t Biervat of Den Bloempot’. In deze uiterst moeilijke corona-toestanden krijgt de horeca-sector het immers zwaar te verduren, want zij kunnen immers niet rekenen op opbrengsten van online verkoop of afhaalmaaltijden. Toch hoopt Jong VLD Ninove op een herstel van deze sector, met op termijn een hervatting van hun activiteiten, doch op een veilige manier.

“Onze steun gaat uit naar alle ondernemers en wij roepen dan ook iedereen op om lokaal te kopen”

“Onze steun gaat uit naar alle ondernemers”, laat Jong VLD Ninove blijken. “Wij roepen dan ook iedereen op om lokaal te kopen. Voor horeca en in het bijzonder cafés blijft het een moeilijke periode. De mondmaskers kunnen gebruikt worden als promotie en zullen nuttig zijn tijdens de heropening van de zaak.“ (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...