Kort Ninove: mondmasker bij dinsdagmarkt

Op de Ninoofse taskforce ‚Äėlokale economie‚Äô werden een aantal pijnpunten besproken aangaande de meest recente dinsdagmarkt. Het circulatieplan moet beter en de nieuwe openingsuren gelden van 8 tot 12.30 uur. Opvallend: een mondmasker wordt verplicht!

Bovendien worden de volgende wijzigingen doorgevoerd: zowel in- als uitgang van de markt komen aan de kant van het rond punt (Bevrijdingslaan / Vuurkruisersstraat) en er volgt tweerichtingsverkeer aan de bovenkant van de markt (kant Oudstrijdersplein) zodat marktbezoekers de volledige markt kunnen aflopen. Er worden veeleer ‚Äėrun-shoppers‚Äô dan ‚Äėfun-shoppers‚Äô verwacht. (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws