Kort Ninove: terras beschoten

Een terras in de buurt van de Beukendreef in Pollare (Ninove) werd op 12 april tot drie keer toe beschoten door iemand met een luchtkarabijn. Opvallend: de kogelinslagen zaten op amper een halve meter van de zitplaatsen op het terras. Er vielen geen gewonden, maar de betrokken bewoners zijn erg onder de indruk van de schietpartij. De politie onderzoekt de zaak. (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws