Kort Ninove: bib wordt afhaalbib

De bibliotheek van Ninove is door de coronacrisis tijdelijk gesloten. Maar niet getreurd, want vanaf maandag 6 april wordt de bib een afhaalbib! De aangepaste procedure biedt veiligheid voor gebruikers én personeel. Reserveren kan vanaf 2 april via ninove.bibliotheek.be.

De bibmedewerkers maken het pakket klaar, en nemen vanaf 6 april contact op met de lener om het materiaal op te halen. Je kan je pakket ten vroegste 2 dagen na je reservering ophalen.

Voorlopig kan dit materiaal niet teruggebracht worden, zodat het maximaal aantal stuks per persoon beperkt is tot 25. Zodra inleveringen opnieuw mogelijk zijn, zal hierover gecommuniceerd worden. Ook de bib van Denderleeuw werkt met een afhaalsysteem. Info: 054 50 58 50 – Mail: bib@ninove.be . (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws