Noodloket voor handelaars

De stad Ninove start met een speciaal noodloket voor lokale handelaars. De handelaars kunnen hier terecht met al hun vragen over steunmaatregelen in coronatijden. Het is op weekdagen bereikbaar via tel. 054-50.50.50 of lokale.economie@ninove.be. Tegelijk maakt het stadsbestuur een overzicht van alle handels- en horecazaken die openbleven of online service bieden tijdens de coronacrisis. Daarom belden de medewerkers van het noodloket de voorbije dagen alle handelaars en horeca-uitbaters in Ninove op, om na te gaan of zij al dan niet open bleven de komende weken.

Op basis daarvan maakten ze een lijst die intussen online staat op een nieuw opgerichte webpagina. Op www.ninove.be/corona komen inwoners niet alleen te weten in welke lokale voedingswinkel ze nog terecht kunnen en of hun favoriete restaurant afhaalmaaltijden aanbiedt, maar kunnen handelaars ook terecht voor alle informatie die voor hen nuttig kan zijn. (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...