Kort Ninove: twintiger vermoord

In Appelterre-Eichem bij Ninove is zondagochtend 22 maart een jongeman van vreemde origine dood aangetroffen in een steegje op het Dorp. De politie sloot de straat volledig af en parket en labo kwamen ter plaatse voor een onderzoek. Ook de woning en de auto van de jongeman werden grondig onderzocht.

Uit de eerste vaststellingen blijkt, dat het slachtoffer met geweld om het leven werd gebracht. Opmerkelijk is dat de man werd aangetroffen in een smal steegje naast enkele huizen. Dat kan enkel gebruikt worden als wandelpad. Het voorval zorgde voor heel wat opschudding in het anders zo rustige dorp. Er is een wetsgeneesheer aangesteld. 

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws