Kort Ninove: update moord

De jongeman die zondagochtend 22 maart in Appelterre-Eichem bij Ninove dood werd aangetroffen in een steegje op het Dorp, werd naar alle waarschijnlijkheid neergeschoten. De politie sloot de straat volledig af en parket en labo kwamen ter plaatse voor een onderzoek. Ook de woning en de auto van de jongeman werden grondig onderzocht.

In deze fase van het onderzoek wijst alles in de richting van het drugsmilieu. “In het straatje wordt regelmatig drugs gedeald”, vertelt een buurtbewoner. Naar verluidt staat het slachtoffer bekend als een doodbrave gast, waarmee niemand uit de buurt problemen had. Het voorval zorgde voor heel wat opschudding in het anders zo rustige dorp.  (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws