Kort Ninove: recyclageparken open

Vanaf dinsdag 7 april zijn alle 15 recyclageparken van de Intercommunale Land van Aalst (ILvA) opnieuw open. Daarin zitten onder meer de recyclageparken van Ninove, Denderleeuw, Affligem en Haaltert.

Er gelden wel striktere richtlijnen: een beperkt aantal personen is tegelijk toegelaten, in de wachtrij in de wagen blijven zitten, afstandsregels respecteren, met bankcontact betalen, geen asbest. IlvA roept op enkel naar het recyclagepark te gaan voor hoognodige zaken, om lange wachtrijen te vermijden. (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws